Vi som driver massagebanken.se heter Michel Rydberg och Peter Franzén. Vi är utbildade hälsoutvecklare och arbetar till stor del själva med massage. Massagebanken.se är en del av HSweden AB som grundades 2007 i Norrköping. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativa produkter till rätt pris för dig som jobbar med massage och friskvård.

Massagebanken.se är licensierad återförsäljare för världens största tillverkare av massagebänkar "MT Massage Tables" sortiment. Sedan starten 2007 har vi sålt över 2000 massagebänkar och har över 3500 nöjda kunder, både företag, skolor och privatpersoner, runt om i Sverige. Vi är stolta över att på relativt kort tid blivit ett namn att räkna med i massage-Sverige!

Nyckeln till vår framgång är vårt stora personliga engagemang under hela processen - från produktutveckling och inköp till kundkontakt. Vi ställer höga krav på både oss själva och produkterna vi säljer och jobbar ständigt för att bli bättre och erbjuda våra kunder bästa möjliga service. När du köper en produkt från oss ska du alltid känna dig trygg. Alla våra produkter är kvalitets-testade och CE-märkta. Dessutom erbjuder vi 30 dagars öppet köp samt upp till 10 års garanti på våra massagebänkar.


Mvh

Michel & Peter